Moneyman

Idag blev det jobb heeela dagen! Låg och tittade på JVM Sverige-Ryssland inatt och sen upp vid 8 var ingen höjdare. Jobbade från 09:00-19:15 idag men det var ganska lugnt på jobbet =) Fick även "ansvara" för pengaöverlämningen till vakt/securitas bonden som kommer typ någon gång i veckan eller nått och hämtar de pengar som affären sålt för under veckan. Häftig känsla att hålla några hundratusen i händerna.

Ikväll var Christian på besök så vi tittade på Färjestad-Hiv... Torsk igen! Även om Färjestad var det bättre laget idag så känns det riktigt jäkla surt att vara Färjestadssupporter just nu..

Även klart för ny utomhusmatch i KARLSTAD nästa år i devember månad! Häftigt men troligtvis missar man väl den eftersom man är utomlands. Givetvis är motståndaren även denna gång, Fusklunda.

Imorn är det nyårsafton! Herregud! Känns som den minst planerade nyårsaftonen ever.. Vet i princip att jag jobbar från 09:30-15:15 och att det kommer lite kompisar och såklart Marie oxå hem hit till Kumla på kvällen. Blir säkert trevligt =) Ska dra igång bastun oxå och rulla lite i snön kanske ;-)

Inforskaffade även lite nya fiskar till akvariet! Några molly, platy och faktiskt även en kampfisk!

Tro det eller ej.. jag skulle inte tro det. Men jag fick ett MYGGBETT IKVÄLL!!! :O



Blå kampfisk!


Hemma från Götet

Hemma igen i Kumla efter en övernattning i Göteborg på Mornington Hotel. Var som bekant på REKORDMATCHEN Frölunda-Färjestad igår på Nya Ullevi! Helt sjukt var mäktigt det var att se med över 30.000 åskådare på plats! Matchen är det nog ingen som är intresserad av att veta om mer än att den slutade med Frölundavinst, 4-1. Häftigt men väldigt kallt om tårna!

Det var även helt sjukt vad mycket poliser som "eskorterade" Färjestads fans. Jag har nog aldrig sett så mycket poliser i aktion i hela mitt liv. Det är illa! =P Det handlade garanterat om 300-400 poliser, minst! Och det är då räknat på bara dem som befann sig runt om arenan och inte inkluderat alla poliser och ordningsvakter som fanns på arenan.

Jag hatar SJ. På vägen till göteborg jobbade endast 2 personer på ett regionaltåg mellan Stockholm-Göteborg! Jävligt illa och på tillbakavägen blev vi stående i Hallsberg en kvart extra för att det inte fanns någon personal... Grymt dåligt.

Nu sitter jag hemma och tar igen mig. Behöver gå ut och skotta upp snön som kommit när vi var borta. Är även väldigt sugen på en kebabpizza men det känns inte så motiverande att starta upp bilen som säkert tar evigheter att skrapa bort all snö och is ifrån och stoppa i kupévärmare och skit.. nää det låter för omständigt och att gå till en pizzeria när det är närmare 20- ute lockar inte heller :P

Köpte mig ett par nya jeans och en beanie i Göteborg idag oxå =)




Nya Ullevi igår! =)

När julfirandet lagt sig..

Kan man kanske skriva lite i bloggen! Julafton var kanon! Först var jag hemma i Kumla med släkt och Marie =) Julklappsöppning och en massa god julmat! Fick en massa bra grejer =)

Sen bar det av hem till Marie på kvällen för mera julklappsöppning och fika! Juldagen firade vi min far som fyllde 60 bast! Gubbevarning på karln snart! Åt mycket god mat och invigde farsans present, fia med hutt!

Idag var det jobb som gällde och poliskontroll på vägen till jobbet. Tur att jag för en gångs skull åkt i hyfsat god tid till jobbet! =)


Det var en snabb resumé av juldagarna!

*Herregud! Ibland kan man tro att körkort införskaffas via postorder!

*JVM i hockey började idag! Sverige-Tjeckien 10-1!

*Frölunda-Färjestad på ULLEVI på måndag med Marie! =D


Nu ska jag & Marie se på någon film =)




GOD JUL!



Ha en riktigt God Jul nu allesammans!

Guess who's back??


Jag 2003-11-06


Vi 2006-06-02


Jag 2009-10-09



LOOK! The LUGG is back! :O 2009-12-23!

Haha! Nu ska vi se hur många man skrämmer ;-)

Uppesittarkväll

Imorn är det julafton! Kanske det mest onödiga man kan börja skriva i ett blogginlägg vid den här tidpunkten eftersom alla redan vet det men ändå! =P Håller på och gör klart de sista (Illegala, God bless the internet) julkapparna! Springer ner till tvn i vardagsrummet imellanåt och spelar bingolotto oxå eftersom morsan köpt 2 lotter till uppesittarkvällen med bingolotto xD

Idag jobbade jag och det var givetvis en hel del folk! Men fortfarande.. ingen man känner. Lite tråkigt faktiskt men men. Det är kul ändå =) Slutade klockan 6 så när jag kom hem blev det gröt, skinkmacka och julmust! Juligt värre! Dessutom gick Gentlemannafiskaren på tv med Martin Falklind så man fick lite mer fiskesug oxå!

Imorgon kommer släkten hit och även Marie =) Äta massa god julmat, se Kalle såklart ;-) öppna paketen och uppleva den svenska julen som för en gångs skull innehar SNÖ! =D På tal om snö.. Folk kan och törs verkligen inte köra bil så fort det kommit minsta lilla nysnö. En sträcka till jobbet som vanligtvis tar runt 8 minuter tog idag 15 minuter typ.. riktigt drygt! =P

Nu ska jag passa på och njuta lite mer av julen för nästa år vid den här tiden sitter jag och Mr FLuga under någon palm i Asien och softar ;-) 

Ps. Jag hatar Anna Anka =) (Y)

GOD JUL!!!!


Filmtajm!

Nu blir det till att se någon film =) Vet inte riktigt vad jag ska se så för att hitta inspiration tittade jag in på SF. Jag kan ju säga som så att en film jag uppmärksammade redan i Augusti har fått en trailer nu! =D Valentines day heter filmen och kommer logiskt nog den 12:e februari! Det var länge sedan man såg en film som har så otroligt många grymma skådespelare i en och samma film!

Läs bara vilka som bland annat är med;


Taylor Lautner ... Känd från Twilight, New Moon m.fl.  

Bradley Cooper ... Känd från Baksmällan, Yes Man, Wedding crashers m.fl.

Anne Hathaway ... Känd från Rachel getting married, Bride wars, Brokeback Mountain, The Devil wears prada m.fl.

Taylor Swift ... Känd från CSI, Hannah Montana, Beyonce

Jessica Biel ... Känd från Blade, Planet 51, I now pronounce you Chuck and Larry, Next m.fl

Jessica Alba ... Känd från Dark Angel, Sin City, Fantastic Four, Into the Blue, The love guru m.fl

Jamie Foxx ... Känd från Ali, Ray, Dreamgirls, Miami Vice, Collateral m.fl.

Ashton Kutcher ... Känd från Dude where is my car, What happens in Vegas, The guardian, That '70s show m.fl.  

Julia Roberts ... Känd från Pretty Woman, Notting Hill, Oceans 11&12, Erin Brockovich m.fl.

Jennifer Garner ... Känd från Pearl Harbour, Daredevil, Dude where is my car, Elektra m.fl. 
 


Den här listan kan göras hur lång som helst! Lägg till namn som Patrick Dempsey (Grey's anatomy), Topher Grace (Spiderman), Joe Jonas (Camp Rock) och många många fler! Kan man lyckas göra en kass rulle av dessa skådespelare så blir jag imponerad. Längtar!


Trailer finns på SF hemsida =)  http://www.sf.se/filmer/film/18050300/Valentines-day





Skridskotime!

Tjalalala! Sitter vid datorn och tar igen mig efter en dag med skidskoåkning/hockeybockey i Lindesberg med Floga & Petter. Riktigt roligt men gud vad dålig man är på skridskor. Fast med tanke på att man i princip aldrig åker skridskor så får omdömet vara godkänt ändå ;-)

Igår blev det en oväntad men något välbehövlig klippning hos frisören. Fick ta över morsans klipptid eftersom hennes hår egentligen inte var i behov av att klippas. Blev ganska bra och skönt att bli av med lite hår =)

Var även inne på en akvariefiskaffär i Örebro igår. Kom dit ganska sent.. var bara en kvart kvar till stängning så jag fiskade upp de fiskar jag skulle ha och slog in dem i tidningspapper för att hålla värmen bättre. Gick sedan ner och skulle betala fiskarna men mitt kort ville inte fungera.
Fick springa upp till närmsta automat som inte heller tog mitt kort. Märkligt tyckte jag så jag gick till en Swedbank automat istället eftersom jag har Swedbank som bank. Där fick jag heller inte ut några pengar och mitt konto visade sig vara överbelastat! Skit tänkte jag och efter att ha fått pengar från mor för att gå och betala fiskarna så var klockan nästan 18:30.. De hade bommat butiken och hade jag varit butiksägare hade jag varit ganska sur på kunden i fråga så jag gör nog bäst i att inte besöka den djuraffären igen! xD

Nu blir det till att städa eller någonting sånt. Ska ju vara fint och fejsat till jul!

Dagens visdomsord; Du måste våga fatta egna beslut för att bli framgångrik här i livet. Release the leash!




Love the lov!

Det var den helgen. Slut slut slut. Äsch vad gör det, jag har lov och varje dag är som en helgdag.. typ! =p
Idag var det jobb på Grizzly. Jag har funderat lite grann över kunderna som besöker affären. Jag menar. Visst man känner igen en del återkommande kunder det gör man och de känner igen en i retur så att säga. MEN.. Något jag tänkt på är att det är extremt sällan som folk man faktiskt känner kommer in på jobbet!
Bara på en tur ner till Ica Maxi träffar man ju jämt folk man känner även om man bara är där en 10 minutare på sin höjd. Men jobbar man på Grizzly träffar man kanske en som man känner var 30:e jobbtimma eller nått. Illa med tanke på att de flesta man känner är djurvänner xD

Imorn bär det nog av in till stan för att införskaffa de sista julklapparna! Och när jag själv satt och bläddrade igenom Teknikmagazinets katalog där man alltid brukar kunna hitta en "sista-minuten" julklapp så hittade jag snarare en till mig själv än en till någon annan!

Att jag inte tänkt på det tidigare! En blåtand "headset"! En sån där snobbig kontorsnisse pryl som sitter i örat så man slipper ta fram telefonen för att svara i telefonen. Det skulle jag verkligen behöva med tanke på hur mycket jag pratar i telefon medans jag kör bil =P Aja får ta och köpa en om jag får julklappspengar!

Jävel vilket långt inlägg! Hoppas det var någon som orkade läsa ordbajseriet! Nu ska jag slå in lite julklappar tror jag =)


 
Bluetooth headset... något jag skulle behöva när jag kör bil!


Julklappshandel!

Idag blev de till att handla julklappar då jag knappt haft tid för det tidigare.. Var på Marieberg med Petter o Fluga! Var skôj att träffa grabbarna delfin igen! ;-) Hittade lite julklappar till slut och nu saknas bara något till mormor och morfar..

Imorn blir det jobb på Grizzly igen! Jobb mitt i julruschen! Återstår att se om folk har börjat prioritera sina husdjurs julklappar ännu. Brukar ju tyvärr vara så att våra fyrbenta (eller vingbärande) små vänner är de som åtanken läggs sist på vad det gäller julklappar. Sen blir det av att åka in till Marie på kvällen. Blev även sugen på att köpa Discus idag när jag var på Exotic Zoo! De säljer ut all fisk för 50% rabatt så lite småsugen blev man allt.. men dyra fiskar är det. De kostar vanligtvis 350kr st för den arten jag vill ha =)

Nu blir det läggsdags för att kolla klart på Jurrasic Park - The lost world xD




Får din hund någon julklapp iår? Alla förtjänar de ett tuggben eller 2 ;-)

Hemma i Kumla!

Nu är det jullov! Hurra hurra hurra! Ett välförtjänt sådant. Inatt satt jag uppe till 05:30 med min vattenanalys rapport för att få den färdig och fick VG på den (VG är max på KY-utbildning) och VG på provet också så jag kunde inkassera mitt andra VG totalt sett =) 2 kurser är över nu och både Sportfisketurism och Vattenvård slutade med maxbetyg! Toppen =D

Imorgon blir det till att åka in till Marieberg och leta julklappar.. har knappt hittat några alls ännu så det börjar bli dags ;-) Förhoppningsvis följer brother from another mother Petter med in oxå =)

Snuskigt kallt men riktigt otroligt vackert på dagen när solen väl är framme och snön gnistrar utanför fönstren. -10 visade termometern i Killstad imorse och ännu kallare hade det varit under natten :S Låg till och med is i kanten på sjön Gapern som vi bor vid.

Tog lite bilder igår också på mina akvariefiskar! Papegojcikliden på bilden nedan var mest intresserad av att bli plåtad ;-)

 

Puss puss!


Jullov here I come!

Tada! Onsdag och imorn bär det av hem till Kumla för imorgon börjar JULLOVET officiellt! =D Ska bli skönt även om man inte direkt vantrivs här i Killstad ;-)

Igår gjorde Kenny en gigantisk snögubbe ute på tomten! Den var säkert 2 och en halv meter lång! Titta bara på bilden.

Nu har Kenny också åkt hem så för första gången är jag själv i Killstad. Sitter och skriver på vattenvårdsrapport och ska snart dra iväg och spela innebandy med grabbarna i klassen.



Hell yeah!

Nyss kommit hem från skolan. Idag redovisade jag till slut drömcampen "Camp Thaimazing" och det gick väl.. sådär. Fick reda på att jag fick VG i Sportfisketurism (KY-utbildning-VG är max) så det var bra!

Snön faller lätt över Killstad och nog allt har vi snart 1 decimeter snö... minst! 

Hockeyn har tagit juluppehåll och endast Tre Kronor ska lira matcher.. trist. Och som pricken över i:et läser man på Aftonbladet om ombyggnaden av Ullevi för matchen mellan Frölunda-Färjestad. Rekordmatchen som jag ville gå på. Fy fan vad sugen jag är på att gå men biljetterna är slut och jag och flickvänen Marie har vår 4-års dag samma datum, den 28 december! Måste måste måste dock se matchen på något annat sätt! Kan ju inte missa den!

På torsdag bär det iallafall av hem till Kumla igen! Jullov fram till 11 januari och det är ju inte fel precis =P


 

Kolla in arenan! Ullevi har blivit hockeyrink och nytt rekord kommer slås med råge! Över 31 000 åskådare...



Fy satan vad coolt alltså.. Skulle ha hämtat ut de biljetter jag bokade redan från första början =( =( =(



Oh like like it

Hallo! Helgen snart över.. redan.. igen.. Igår blev det bastu igen och återigen var det riktigt trevligt =D Tror det blev bad 6 gånger också! Gjorde ont att gå på gräset bara eftersom det var vasst och stelt av frosten. Var även in till grannen en sväng och tittade på när de bakade en himla massa olika julgodisar! Mums mums!

Nu blir det till att göra powerpoint till min redovisning av drömcampen på tisdag.. skönt att man är ledig imorgon också så man får lite mer tid till att plugga =)



Bad & bastu! =D

-1 grad ute, säkert 2-3 grader max i vattnet och trots det 4 dopp och det är den 11:e december. Jäkla kick måste jag säga =P Grymt soft att basta också! Han knäppa en del öl också så nu är Mr.Kenny en trött man och har gått och lagt sig. Återstår att se om det blir repris redan imorgon ;-) Om det blir av så blir det till att ta någon eller några bilder oxå =)




Äntligen fredag!

Fredag.. idag är det fredag! :D Har gått min sista "skol-fredag" för året eftersom jag är ledig nästa fredag.. jullov från den 17:e! Ska bli skönt att kunna lägga plugget på hyllan ett par-3 veckor.

Idag hade vi debatt på engelskan och med förberedelserna på topp (NOT!) gick det ganska kasst! Men nu är det gjort iallafall och det är huvudsaken. Blir nog till att ta en power nap snart för att orka fredagskvällen =P Jocke åkte hem idag till Gotland så det är bara jag och Kenny kvar i Killstad. Vi ska ta och dricka öl och basta i en bastu som finns på vår tomt.. blir nog till att ta ett dopp i sjön eller 2 också. Garanterat första doppet isåfall för min del i December på SVENSK mark!

Läste att Klaras skulle stänga i Örebro.. tråkigt värre =/ Får väl kanske ta o gå dit nästa lördag som blir den sista möjligheten att besöka Sveriges första nattklubb. Men antagligen byter de väl bara ägare och namn till början av nästa år men ändå! =P Någon mer som tänkt gå??

Köpte även en ny chipssort idag! Vilken great combo! Sourcream & Dill!! Mina 2 favvosmaker fast i samma chipspåse! Blir spännande men de höga förväntningarna på smaken kommer väl göra så att de känns som ett bottennapp?! =P

Ha en underbar fredag med mycket fredagsmys!

 



Bastudags! =D


Proppmätt deluxe!

"Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram..." Jaa just nu känns det faktiskt som om man rullar fram. Jäklar vad mätt man blev som vanligt vid julbordet.. Riktigt fin mat! Provade b.la. rökt hjälmarål och marinerad böckling och grejer =P Nu är jag så trött och mätt att sängen är det enda vettiga valet för sysselsättning. Imorn bär det av till Karlstad igen och om man orkar blir det väl till att gå på fartygsbefäl på eftermiddagen... *Boring!*

Måste ju passa på och säga det också att jag och den andre extrajobbaren på Grizzly, Micke, blev upphämtade hemma i Kumla och sedan bar det av till jobbet för att hjälpa till och stänga butiken så de andra som faktiskt arbetade kunde byta om då vi vanligtvid stänger butiken 7 och julbordet var bokat klockan 7! Haha! Det var skoj för både jag och Micke fick hugga in och hjälpa kunder vid akvarieväggen med att håva fisk och stå i tjänst i full utemundering den sista kvarten. Skjorta under en svart rock och halsduk!

Var en konstig känsla för mig och Micke men det lär ju ha varit ännu konstigare för kunderna xD Tänk er själva att gå och handla i en butik och den du får hjälp av alternativt den som sitter i kassan har typ samma lediga klädsel som du själv. Haha! Kul var det iallafall! =P

Tack till Iams/Eukanuba som stod för julbordet ;-)



Julbord!

Så var man då hemma i Kumla igen.. känns som jag åker jojjo fram och tillbaka mellan Killstad och Kumla! =P Ska iväg på julbord nu! Ska bli riktigt mumsigt =P Tror de var på Karlslunds herrgård.. ska dit med jobbet.

Idag skrev jag provet/tentan förvattenvården. Hade pluggat till över 2 inatt och satte klockan på 6. Jag vill minnas att jag vaknade av väckarklockan och tryckte på snooze klockan 6.. men av någon anledning ringde klockan aldrig mer =S Så jag vaknade av en slump och kollade på väckarklockan på nattduksbordet som visade.. 07:25! Och tentaskrivningen började klockan 08:20! Så var den morgonen med stabil frukost och lite sista stunden pluggande adjöss.

Tror det gick ganska bra ändå på provet. G lär jag hade fått men jag vill ju ha maxbetyg som är VG och det lär jag nog ligga på gnällen med... :S Men det märks.. man ska inte skjuta sig i skrevet förren man får tillbaka provet rättat!

Ha en trevlig lill-lördag!



Prov prov prov..

00:00... Imorn (idag typ) är det dags för att tenta av vattenvård och 1 dygn till med plugg hade verkligen inte skadat.. Hade känts bättre om jag kunnat ha en dag till på mig att läsa på. Och den här gången får jag faktiskt inte enbart skylla mig själv för på senaste tiden har vi faktiskt haft ganska mycket inlämningar och andra läxor.

Nu blir det plugg en halvtimme till eller något och sen upp vid 6 för att äta en stadig frukost och göra lite "sista-minuten-plugg".

Imorn kväll bär det av hem till Örebro igen för julbord på Karslunds herrgård med jobbet =) Ska bli mumsigt värre ;-) Ska inte äta någon mat på dagen imorn så jag är extra hungrig när jag kommer till julmaten ;-)

Sov gott allesammans! =)





Hustler!

Idag blev det en vända in till stan.. lite inköp av mat o dryck. En ny platta hustler står på hyllan i väntan på att drickas upp! =D Jag är Officiell missbrukare av energidryck! Vi har grannbarnen inne och kollar på akvariefiskar nu =P
Men de ska snart gå hem så nu blir det till att plugga lite vattenvård inför provet/tentan på onsdag! Jag ska försöka lägga upp någon bild senare idag också om jag kommer ihåg. Fick inga jättebra bilder direkt från Dead By April men ändå =P


Det är dags för fredagsm...måndag...

Oj vad den här helgen gick fort. Redan söndagkväll och ska snart åka hem till Killstad igen. Har jobbat både igår och idag på Grizzly.
Igår var jag och Marie på Dead by April i Örebro! Snacka om mycket otur igår. När vi kommer in parkerar vi bilen i ett parkeringsgarage. 60kr i parkeringsavgift till att börja med. Det fick vara ok. Sen när vi lämnat parkeringshuset för att gå till Club700 där DBA skulle spela såg vi att det fanns en parkering ute som var gratis efter 22:00 och vi kom dit typ halv 9 och hade bara behövt betala 15 spänn max.

Problemet slutade inte där... först lyssnade vi givetvis på spelningen och det var grymt lite folk där. Jag ljuger inte om jag säger att det var max, absolut max 150 pers på spelningen i en lokal som tar typ 900. Dead by April var bra men jag skämdes lite över vad Örebro stod för igår. Död publik och väldigt lite folk. 
Nåväl. När vi skulle gå tillbaka för att hämta bilen kom vi inte in i parkeringsgaraget.
En liten skylt visade "Öppettider 06:00-22:00" och det fanns inte mycket att göra utan vi fick ta bussen hem till Marie.
Eftersom vi bara hade betalt till klockan typ 00:30 så var vi tvunga att gå upp 05:40 vilket man var lagom pigg på att göra för att hämta bilen innan lapplisa kommer och sätter dyra böter.
Väl vid parkeringshuset hittar Marie dessutom ett kort i sin mammas bil som beviljade gratisparkering i garaget... det var så dags då. Hallelulia.

Som vanligt har jag glömt att ta med USB-stickan och/eller sladden så jag kan överföra bilder från mobilen så jag får lägga in bilder ikväll från Dead by April! =)

Hoppas alla haft en bra helg för nu är den SLUT! Även om jag själv är ledig imorn =P Blir dock till att plugga inför vattenvårdsprov/tenta på onsdag... 

Dead by April!

Som rubriken lyder.. äntligen dags för DEAD BY APRIL spelning på Club 700! =D
Ska bli riktigt roligt!

Något annat som var kul var att jag provkörde nya jeepen idag också! Väldigt ovant att köra automat och med en broms som har direkt verkar när man nuddar pedalen typ xD Men kul var det och vilken grym fiskebil det är! Synd bara att den drar så mycket bensin..




Typ en sådan bil som på bilden som jag körde idag! Fast mörkgrön =P

Rubbat..

Hemkommen från hockeyn som gick åt helvete. Torsk med 2-3 efter sudden =( 2 underliga utvisningar i tredje perioden.. dels fick båda lagen samtidigt utvisning för too many players on the ice vilket jag då aldrig varit med om tidigare. Dessutom fick en Timråspelare utvisning för... "Face-off" innan tekningen ens ägt rum.. mysko var det...

Sitter och läser lite på Aftonbladet och visst finns det mycket sjuka artiklar nu. 3 exempel som är värda att disskutera är;

*Arvikafestivalen gör reklam inför 2010 års festival med att visa en reklamfilm på en tjej som sitter och onanerar till orgasm framför kameran. Visserligen filmar de bara ansiktet medans hon gör det men hallå?

"– Tanken är att sprida en känsla av vad festival är för något. Just nu visas det upp en ganska tråkig bild där man bara går ut med vilka band som spelar, säger Emma Finnkvist, marknadschef för Arvikafestivalen."

**Den andra artikeln jag reagerade på var om ett par i Storbritanien som blivit oroliga för sin 2-årige son som gått ner i vikt istället för att gå upp i vikt. De gick till läkaren och fick rådet att ge barnet skräpmat i form av kakor, chips och choklad. Föräldrarna vägrade och det hela slutade med att Socialtjänsten tog hand om barnet. SICK!

***Jag är personligen en kraftig motståndare av FRA-lagen som i Sverige började utnyttjas i dagarna.. Och idag läste jag en artikel om att FRA-lagen INTE ska utnyttjas för att ta fast terrorister. Vad tänker de med då?? Är syftet att kolla in folks privata MMS (som de nu kan göra utan vidare) eller varför inte lyssna på ett privat samtal?


The world is turning sick


 


Torsdag... vänta lite.. TORSDAG!

Herre min skapare det är redan torsdag och imorgon (egentligen idag) är det inlämning av 2 arbeten och imorn är det redovisning och inlämning av den kanske största uppgiften, drömcampen. Den uppgiften är jag visserligen klar med och idag gjorde jag även klart broschyren som man ska ha till arbetet. Nu saknas "bara" en powerpoint för drömcampen innan den är helt klar men det finns inte en chans att jag hinner till imorgon så jag får helt enkelt redovisa arbetet nästa fredag istället.

Nu ska jag istället koncentrera mig på att göra klart eller åtminstone fortsätta med laborationsrapporten så jag förhoppningsvis kan få den klar iallafall.. och om jag pushar mig själv tillräckligt hårt kanske jag kan unna mig att gå på hockeyn ikväll.. Färjestad tar emot Timrå =)

Efter att ha knarkat koffeindrycker i form av Hustler energidryck de 2 senaste dagarna som nu tagit slut i kylen känner kroppen av "bristen" av koffeinet känns det som.. huvet är tungt och trögt. Vad ska man göra åt det? Åka och köpa fler energidryck? Nää.. Får bli en kopp kaffe istället! =)







Bloggen får ansiktslyft!

Som rubriken antyder så har bloggen äntligen fått sig ett välförtjänt ansiktslyft! =) Kände att jag behövde en paus från pluggandet och tog mig därför lite tid till att snygga till layouten lite grann.
Såhär 10 energidryck och någon kanna kaffe sedan igår kväll har jag faktiskt gjort framsteg i pluggandet! Drömcampen är helt klar nu men fortfarande har jag en bit kvar på laborationrapporten och har heller inte börjar med "Dieter Zander" uppgiften än heller. Även inatt och imorgon kommer ägnas åt pluggande hela tiden för att hinna klart med läxorna..

Undrar just om vi har uppnått kallaste temperaturen för vintern 2009 nu? Här i Killstad är det -10,5 grader ute nu och grannen ville ha hjälp med att sätta upp en sån här plexiglas grej över en dörr så det höll vi på med ute i kylan utan långkallingar i en och en halv timme ikväll! Kallt men bra blev det ändå =)

Nej sluta stör mig nu.. nu ska jag skriva vidare i min rapport!


PS. Man är inte stabil efter ett halvt flak energidryck! xD



Bragdguld

Hemma från hockeyn och nu är man på topp igen! Färjestad krossade Djurgården med 4-2! Riktigt skönt även om det inte såg så ljust ut hela matchen.

Nu blir det till att återgå till pluggandet igen och ska pimpla i mig lite mer energidryck! Uppe i 6 burkar ikväll och kvällen är ung! ;-)

Hatten av för Helena Johsson som vann bragdguldet!... Även om jag personligen anser att både Zlatan (NEJ jag tycker egentligen inte om karln) och Peter "Foppa" Forsberg. Det är iallafall enligt mig värt att dela ut bragdguldet bara till hans ork att ta sig tillbaka med alla skador som hindrar Foppa från att prestera på topp. Nu dominerar han Elitserien och gör mål och poäng i varje match. Karln är inte riktigt frisk.. Man får passa på att njuta medans han fortfarande spelar ishockey. Svensk hockey kommer inte skåda en större spelare på väldigt, väldigt många år.. 

Kanske dags att själv förtjäna ett bragdguld genom att hinna klart med alla läxor den här veckan nu =P



I pluggandets högtid

Tisdag.. slutet på veckan närmar sig snabbt trots att veckan är ung. Imorgon har jag inlämning av en stor laborationsrapport som är en del kvar att skriva på om man säger så. Torsdag inlämning av ett arbete som jag inte hunnit med att börja på ännu och fredag redovisning och inlämning av Drömcampen...

Det blev helt enkelt att åka och köpa ett flak energidryck för att palla plugget i veckan!

Ikväll blir det avbrott i plugget för att se Färjestad-Djurgården! =)

Har även börjat hitta några julklappar nu =P

Nej nu blir det pluggeri igen...




Kaffe och energidryck är givna medhjälpare i pluggtider....


RSS 2.0