Flyttpackning

Godagens mina läsare!

Idag är det dags att lämna lyan jag bott i sedan jag flyttade ner till Karlskrona i början på Maj. Håller på och packar ihop mina saker för att flytta.. 6km längre bort! Ska nämnligen bo på arbetsplatsen i en husvagn de 2 sista veckorna.

Har i dagarna även skaffat Blogg.se för mobilen, så nu kommer jag kunna blogga i princip när jag vill!

Har läst mycket gott om nya sport/outdoor-butiken XXL vid Marieberg. Någon som varit där ännu? Butiken lär ju döda all konkurrens med Intersport och Stadium i området.. För oss konsumenter är det givetvis tacksamt då vi får bättre priser. Långsiktigt är det kanske inte så bra dock... Det är ju inte bara inom sporthandeln detta håller på att hända. Mediamarkt har ju precis skördat sitt första offer. OnOff i konkurs och hur lång tid kan det ta innan Expert går i graven? Stormarknader slaktar småhandlarna, logiskt nog. Detta i sin tur lär betyda att vi går tvärt emot vad framtiden behöver. JOBB! Med alla småhandlar som tvingas stänga av konkurensen försvinner även jobbtillfällen.. Ska bli spännande att följa framtiden inom området.

Nej nu blir det till att fortsätta packa lite! =)


Fan va kass jag är

Hej hopp.. igen!

Vad kan detta bli i ordningen? 24:e försöket till att åter få fart på bloggandet? Det hjälper nog inte att säga "Den här gången ska jag ta mej fan fortsätta blogga och inte lägga ner efter två inlägg". Känns som om jag kört den tidigare så.. lovar ingenting den här gången och hoppas att intresset kommer tillbaka nu igen. Är man väl igång så är man fast, så länge jag märker att Ni faktiskt följer min blogg. Skriv gärna kommentarer osv till mina inlägg. Det kan vara allt från en åsikt till en peppning. Det är Ni som avgör om min blogg lever vidare :)

För att köra en liten lägesrapport av vad som hänt sedan sist; Jag jobbar som Sportfiskeansvarig på Camp Dragsö Sportfishing i Karlskrona. Det här är verkligen mitt drömjobb där jag får syssla med vad jag både har som favorithobby, men även det jag utbildat mig till att bli. Mina dagar är väldigt varierande och innehåller allt från att hjälpa en vilsen tysktalande Polack till att guida i fiske efter framförallt Gädda.

Min tid för den här säsongen börjar dock lida mot sitt slut. Om drygt 2 veckor går flyttlasset hem till Kumla/Örebro igen där jag ska jobba på Grizzlybutiken vid Marieberg till slutet på Mars nästa år. Kom gärna förbi och säg Hej när ni ändå är där i krokarna! =)

Vi tar det lite pö om pö. Jag tycker själv det är drygt att läsa för mycket text i en Blogg. Så fortsättningsvis hoppas jag på fler men kortare inlägg från min egen sida =)



RSS 2.0