Dyk & Skoj!

Halloj bloggen!

Som ni marker ar det inte sa mycket aktivitet har.. Dagarna gar har i Thailand och kul har vi! Igar var vi ute pa dykning for forsta gangen i mitt liv. Det var heeelt fantastiskt! Sag massor av fisk, koraller, hajar och mycket annat =) Ikvall blir de party party pa Koh Phi phi! Buckets here we come!

Bilder kommer komma upp pa resedagboken och/eller pa Facebook under de kommande dagarna sa hall utkik och ha det bast! =D

/Daniel

Thailand!!

Jajjamen nu ar man i Thailand! Over 30 grader varmt varje dag och allt ar underbart, som vanligt har nere =)
Jag kommer nog inte ha tid att blogga har sa ofta, sa folj istallet via resedagboken dar mitt alias ar fotendeluxe
http://www.resdagboken.se/Web/Apps/Gallery/TripGallery.aspx?id=227&epslanguage=sv&tid=413422&uid=198001
Lanken leder till mitt fotoalbum dar =)
Ha det bra!! =D
Svettiga halsningar,
Daniel

Framme i Bangkok!

Halloj bloggen!

Nu ar vi framme i Bangkok!

Efter manga forseningar, fran 1820 till 2230 fran Arlanda med planet till Beijing, sen sprang vi genom Pekings flygplats och hann precis fram till anslutningsplanet!

Nu aker vi snart mot flygplatsen igen for flyg mot Krabi!

Aterkommer snart igen! -)

Sista blogginlägget från Svensk mark 2010!

Halloj bloggen!

Jajjamen. Som rubriken lyder. Det här blir mitt sista blogginlägg för år 2010 på svensk mark! För imorgon bär det äntligen av! :D Imorn lyfter planet mot Bangkok och varmare breddgrader :D

Vi åker från Kumla redan strax efter 8 imorn bitti, trots att mitt och Flugans plan inte lyfter förren 18:20. Anledningen till det är att päronen blev ombokade till ett tidigare plan strax efter 1 imorgon istället för 18:40. Men men.. Fördelen är ju iallafall att vi kommer hinna träffa Petter för han kommer med ett flyg från Luleå ungefär när vi kommer fram till Arlanda! =) Har inte sett karln sen typ juli :S

Så imorn väntar en låång resedag.

08:15 - Bil till Arlanda från Kumla
11:30 - Framme på Arlanda
??
18:20- Vårat plan lyfter mot Beijing, Kina för mellanlandning. En flygning på 8h. Sedan typ 4 timmars väntetid på flygplatsen innan vi lyfter mot Bankok igen =)


Jag kommer forsätta blogga under semestern så fortsätt läs min blogg för att följa min och Flugans resa genom "The land of Smiles"


Yeeey!

Heybaberiba!

Idag har jag gjort något otroligt! Jag har haft min allra sista ENGELSKALEKTION! Någonsin!? Ja vem vet? Kanske var det här min allra sista engelskalektion ever. Vem vet? Det var den sista på Forshagaakademin iallafall. Men tro inte att jag är klar med engelskan för det.. Fick som vanligt ut yttligare uppgifter idag.. så har väl en 6-7 engelskagrejer kvar att göra. Tänkte avverka 1 idag.

Fatta hur många engelskalektioner man har haft genom åren!? När började man med engelska i grundskolan? I 3:an? Det är bra många hundratals timmar som ligger bakom de kunskaper man nu bär på.

Och imorgon gör jag min sista skoldag för den här terminen! Även min sista tyskalektion imorgon också!


Nedräkningen är snart nere på nOll!!! På fredag bär det av. Dags att byta -20 till +35! Thailand here we come :D




Frånvaro

Godkväll bloggläsare!

Har varit några dagar med dålig närvaro, bloggmässigt iallafall.

Så vad har hänt sedan sist? I helgen har jag packat för Thailand. Åker ju på fredag! Riktigt nice att det snart är dags!!

Har även varit en hel del med Marie =) Sett en hel hög filmer. Idag gjorde jag rent mina akvarium så att de är fräscha under jul när jag är borta. Var även hos frisören i fredags och snaggade mig lite :P

Nej nu börjar det bli dags att sova. Ska bara fixa lite musik till morsans iPod som jag var o köpte idag. Nice nice..!




System Of A Down!!!

SYSTEM OF A DOWN!!

Hallå?!?!?

Någon mer än jag som jublar?!?

Skämt och sido. System Of A Down kommer till Sverige och Metaltown nästa sommar! De gör comeback efter över 4 års uppehåll. Bandet är ett av världens genom tiderna största metalband. Tror de flesta någon gång hört SOAD. Låten Toxicity är nog den som är mest känd. Den är även med i Guitar Hero ;P

I övrigt sitter jag och pluggar.. Både tyska och engelska. Massa uppgifter hela tiden.. Men men. Det är bara att härda ut. För om 9 dagar drar vi! Thailand!!!

Imorn bär det av hem igen =) Julbord på Karlslunds herrgård med personalen på Grizzly =)



RSS 2.0