Monday morning

Hej hopp alla glada!

Får ursäkta min bloggtorka nu i veckan.. Det jag gjort är ungefär, en del skolplugg, jobbat nu i helgen och umgåts med Marie =)

Gjorde klart min hemtenta under natten till fredag.. sen på fredan var vi ute igen i skogen och lekte skogare.. dvs vi fällde träd med motorsåg! Ganska kul faktiskt! Men inget som jag skulle vilja jobba med precis :P

Idag är jag ledig så blir nog en tur in till Marieberg eventuellt.. annars blir det raka spåret tillbaka till Forshaga!

Såg en väldigt kul film i veckan också.. har hunnit se den 2 gånger nu :P Dinner for Schmucks Haha vet inte hur många gånger jag garvade åt den första gången :P

Helgslut

Hej hopp!

Helgen är slut för den här veckan, igen. Fan vad helger ska gå snabbt!

Igår var jag hemma hos Flugan i hans nya lägenhet. Blev även en tur till Strömpis sen. Väldigt lagom med folk där igår. Inte så tjockt att man knappt kan röra sig och inte så få att man tappar partyhumöret, typ xD

Hade egentligen tänkt åka tillbaka till Forshaga ikväll men gör de imorn förmiddag istället för det sket sig med fisket som jag tänkt åka ut på imorn. Aja.

Sitter och tråkar framför datorn.. Tittar lite på arbetsförmedlingen men hittar bara skiiitjobb! Typ inget som verkar intressant för 5 öre. Och jag måste verkligen hitta en praktikplats snart! Sista praktiken är om mindre än 2 månader så det är verkligen brådis nu! :S

Har lagt upp bilder nu från Thailandsresan på Facebook så kolla gärna in min profil där för att hitta bilderna =) 




Fick bilder från Flugans kamera som han hade med i Thailand. Lite ego-pics fanns det i den xD

Yeeeeehaaa!

Hallojs bloggen!

Igår var jag helt för mig själv heeela eftermiddan och kvällen! Rätt skönt faktiskt o kunna laga lite käk, glo på filmer o softa! Men idag blir det andra bullar. Ska snart duscha sen bär det av in till Olearys i Örebro för att se Manchester United-Birmingham och Färjestad-Södertälje!

Men dagen slutar givetvis inte där. Nej nej. Ska till Flugan efter det och dricka öl med han o Doris! Och nog allt ska man väl lyckas möblera om lite i hans lägenhet så Sofia (hans tjej) blir glad när hon och Marie kommer hem från Dubai på fredag ;)

Ja just ja! Igår var vi ute i skogen med min klassgrupp! Har börjat ta "motorsågskörkort" oxå xD


Trååkdag

Ojojoj vilken slapp dag.. Har verkligen inte fått något uträttat idag. Studiemotivationen är inte på tipp topp än, om den nu kan bli det. Såg filmen "The Social Network" idag. Filmen handlar om Mark Zuckerberg, grundaren av Facebook, om hur allt startade och så vidare. Riktigt bra gjort att lyckas göra en film av en realitysak utan att det blir en dokumentär av det. Helt klart sevärd!

Följde även ÖREBRO HK - MALMÖ REDHAWKS idag! Örebro vann ÄNTLIGEN mot danskarna! Riktigt nice!

Imorn väntar en ganska lång skoldag. 09:20-15:40

På kvällen blir det livehockey, äntligen! Färjestad tar emot Djurgården.


Åker hem till Örebro/Kumla på fredag! Har faktiskt INGET inplanerat för fredan :O Någon som har tips eller någon som känner för att hitta på något? Är öppen för alla förslag! =)





Skapligt nice julafton! 30+ i luften, kall öl och ja. Vad mer behöver sägas?

Back to normal

Jahopps. Då var man tillbaka till vardagen på riktigt. Första skoldagen för 2011, och därmed också första lektionen sedan jag åkte till Thailand för drygt 5 veckor sen. Har börjat läsa en kurs som gör mig till fisketillsyningsman, FISKEPOLIS!

Har börjat kolla på resa till Machester, England! Skulle vara sjukt kul att få uppleva en Premier League match med favvolaget United!

I helgen blir det hemgång till Örat igen. Åka hem till Flugan och "rejda" hans (och Sofias) nya lägenhet. Sen får vi se vart kvällen bär av, kanske blir Strömpis på lördag?!? =D





Kul när man tar kort i en spegel.. Kameran omvänder reflexbilden så namnet står åt fel håll ändå xD

Bloggen är tillbaka!

Efter ett fem veckor långt uppehåll drar nu bloggen igång igen! Thailandsresan med Flugan var riiiiiiktigt skoj och mycket saker hann vi göra. 

Vi landade på Arlanda 1 dygn försenade, i lördags morse vid 9-tiden. Anledningen var att vårt opålitliga flygbolag Aerosvit överbokat planet. 200 platser bokade på ett plan som tar 140 passagerare. Logiskt, eller hur?

Hursomhelst slutade det med, efter mycket strul och telefonsamtal, att vi blev skjutsade till ett riktigt nice hotell som vi fick spendera dagen på. Vi fick lunchbuffé och 3-rätters middag innan vi fick åka tillbaka till flygplatsen frammåt 22-tiden på kvällen. Istället för Aerosvit fick vi flyga Austrian Airlines till Wien för ett kort stopp på dryga timmen innan vi flög sista biten till Arlanda =) 

Gick inte att klaga alltför mycket på hur det till slut löste sig ändå. En heldag på hotellet som dessutom hade en jacuzzi/"badkar" på rummet. Rätt chill att hänga i den och dricka upp de sista burkarna med Chang, för övrigt världens godaste (och mest ohälsosamma?) öl!

Bilder från resan kommer komma upp på Facebook under slutet veckan! Så håll utkik på Facebook och nu är som sagt även bloggen tillbaka! Hoppas att ni följer min vardag även 2011 =)

Smakprov på några Thaibilder ;)




Paradisboende på Gillhams Fishing Resorts.




Giant Siamese Carp 25kg




SNAKESHOW!




Har ni fest, eller?




Nyårsdagen...




Giant Mekong Catfish




Flugan drillar firre, typ!




Undervattenstunnel i Chiang Mai Aquarium





Koh Phi Phi




Öl & Julafton = GUULD!



RSS 2.0