Wow! Loka vattenmelon/citron

Godagens bloggen!

Solen skiner över Visby, staden med mest soltimmar i hela Sverige nästan varje år. Det är förståeligt en sån här dag!

Har precis varit och köpt mig en matlåda, och köpte även Loka's nya vattensmak, Vattenmelon/Citron.

Den får betyget: ++++

Den smakar nästan precis som GB glassen Twister! Så för de som gillar den glassen, det här kommer bli ditt nya dryckesalternativ!... Iallafall om man kan tänka sig att betala en tia för en vanlig flaska vatten.


Det ska även tilläggas att det finns ett spel till iPhone nu av Loka där vinnaren får en Lokakyl full med vattenflaskor av just den nya smaken med 4 påfyllningar av kylen under ett helt år! Ska göra mitt bästa för att komma upp på high-score listan, även om det är sjuuuukt svårt!


Veckoslut

Hallojs bloggen!

Den här veckan har varit både kass, och riktigt bra.. hur nu det går ihop sig. Veckan har innehållit ett par vadare som aldrig verkar vilja hålla tätt efter flera lagningar, min första parkeringsböter, 4 fiskepass (visserligen korta) utan fisk!, ett tufft nederlag i att inte få jobbet jag hade räknat med i sommar.. Ja kort och gott riktigt dåligt.

Men det som varit bra har varit riktigt bra! Färjestad, som jag har koll på 24/7 just nu, går grymt bra! 3-0 i matcher mot AIK! Och idag är det ny match på Tv4 kl 16:00 så då ska jag givetvis sitta bänkad, nu när man inte kan vara på plats :( En finalplats är mycket nära nu!

Sen hade jag och Kenny ett riktigt grymt fiskepass i förrgår! För er som inte vet så är Havsöringen en ganska svårfångad fisk. Man fiskar längs kusten efter den och vissa dagar kan man kasta hela dagen, utan att knappt ha en stöt på draget. Medans vissa dagar kan man plocka 2-3-4st om man har tur! Och i fredags så hittade jag och Kenny verkligen rätt! 7 öringar med en medelvikt på över 2kg kom upp på mindre än en timme!! Det högg nästan hela tiden kändes det som. Riktigt kul!!

Igår var jag inne i Visby på Oleary's och träffade en gammal kompis från ekologiprogrammet, Brian! Eftersom bussarna går så sjukt dåligt här på ön fick jag åka in till stan och vara där 2,5 timmar innan matchen. Skönt att det var ett fint vårväder iallafall. Matchen vann Färjestad med 4-2 och personalen på Oleary's glömde ta betalt för 1 av mina 3 pils så jag tackade och tog emot. Men där var lyckan slut.. Efter en miss med busstabellen fick jag vänta i Visby 3 timmar till innan nästa buss gick.. Fick sitta på Max i typ 2,5 timmar och uppleva Earth Hour där, de släckte ner allt o hade värmeljus på alla bord. De måste undrat vad jag var för tok som satt där o hängde så länge en lördagskväll ensam :P

Nu blir det att ladda inför matchen!!  


Tillbaka på ön!

Hallojs bloggen!


Nu är jag på Gotland igen och påbörjade idag min sista LIA (praktik), den här gången hos Sportfiskarna.
Kom till ön igår, trött efter att ha sovit väldigt dåligt natten till igår. Sov sådär även inatt av någon anledning... så får hoppas att jag kan sova bättre nu inatt! :)

Har för övrigt typ inga kanaler här ute i sommarstugan, och ett internet som nett och jämnt räcker till att öppna facebook eller aftonbladet. Så med min slutspelsabstinens kommer Oleary's i Visby få en ny stamkund för några veckor framöver ;)

Nu blir det dusch och sen i bingen!

Gudars skymning! Förlåt!

Hallojs mina tappra bloggläsare!

Vill börja med att, återigen, säga förlåt för att mitt bloggande ligger på låg aktivitet just nu. Loggade in och tänkte kolla hur många som faktiskt läser min blogg nu när jag har varit så inaktiv på sistone, och dra på trissor! Ni är ju fortfarande relativt "många" som besöker min blogg varje dag i väntan på nya inlägg. Det glädjer mig såklart och ger mig mer motivation till att skriva lite oftare =)

Så vad har hänt idag? Jo, slutspelet har börjat för Färjestad!! Denna tid på året går jag som i trans, jag andas hockey och läser allt som skrivs om hockey just nu. Och vad passar då bättre än att hejja fram laget ikväll i klacken till 7-3 vinst i första kvartsfinalen mot Brynäs! Helt underbart!!

Och på tal om slutspel. Lite av en tradition är ju att samla slutspelsskägg. Så har även jag gjort! Ska ha det tills Färjestad VINNER SM-guld, eller tills de åker ut, men det händer ju inte så... till mitten på April ska det få frodas! Får ta och ladda upp en bild någon dag och jämföra hur "illa" det hinner bli till mitten på april!

Ha det!



Snöskoter & ATV körkort!

Gokväll bloggen!

Igår kom vi hem från Fredros där vi varit måndag-tisdag med klassen och tagit förarlicens för snöskoter och terränghjuling! =) Var riktigt roligt!, Framförallt att köra snöskoter, helt sjukt ax i dem. Alla i klassen klarade sig både på teoriproven och i de praktiska momenten.

Nu är det inte många veckor kvar i skolan. Om mindre än 2 veckor är jag tillbaka på Gotland då jag ska göra min sista praktik för Sportfiskarna på Gotland! Ska bli riktigt skoj!




Kö i väntan på bromsprov. Svinkul!!

RSS 2.0