Goetland it is!

Ojsan hoppsan. Det går lång tid mellan inläggen nu. Fy på mig. Jag ska försöka bättra mig men ibland är man inne i en svacka vad det gäller att blogga, och en sån period är jag i nu.

Vad kan jag skriva om idag då?.. Jo! Jag har precis fått klart med min sista praktikplats! Kommer vara hos Sportfiskarna på Gotland. De håller på med ett projekt just nu för att kartlägga Gotlands våtmarker och därmed potentiella gäddlekhabitat. Kommer bli riktigt kul! 4 veckor ska jag vara där =)

Ska snart göra mig iordning för skolan.. Idag är kortdag. En lektion bara mellan 13.20-15.40 eller nått sånt i Entreprenörskap.

Veckorna rullar på.. Egentligen är det bara 2 skolveckor kvar efter det här. Sen är det 4 veckor praktik, 1 vecka ledigt och 1 vecka med att ta igen saker i skolan, typ. Sen vankas avslutningsvecka med resa till västkusten, middag i Karlstad och lite annat kul =) Helvete vad fort tiden på Forshagaakademin har gått sprungit iväg!!


Haha! Just ja! Fick mail nu i dagarna från den korta tjejen på bilden. Bilden är från mitt (och deras) första dyk någonsin! Lite kass bild på mej men det speglar nog mina känslor inför första dyket =P Jag knäppte aldrig några bilder själv så det här var den enda bilden som vi tog i dykdräkterna ;)





Studiekoma

Hallojs bloggen!


Ska snart ta och göra mig iordning. Ska in till Sveriges största bar/nattklubb/uteställe/.. jaa kärt barn har många namn. Ska iallafall in till Nöjesfabriken i Karlstad och se matchen mellan Timrå-Färjestad! Det är Färjestad själva som bjudit in alla säsongskortsinnehavare till att komma och se på matchen där. Sen bjuds det på dryck, mat och lite så så det blir nog väldigt nice!


Är för övrigt inne i en väldig studiekoma! Svårt att motivera sig när drömjobbet inte ligger inom räckhåll, just nu iallafall. Är bara 4 veckor kvar innan det bär av till vår sista praktik, vart jag nu ska ha den.. Vet inte ens det. Men i helgen blir det till att umgås med grabbarna från klassen, dricka pils och ut och fiska! Antar att det här blir en av de sista helgerna jag är kvar här uppe innan praktiken så känner att jag vill passa på och träffa grabbarna grus här innan vi alla beger oss ut på nya äventyr.

Hade varit väldigt kul att vara med hemma i Örebro också då Flugan har sin inflyttningsfest med Sofia den här helgen! Men nu har jag varit hemma varenda helg sen jag kom hem från Thailand så jag blir kvar i Forshaga den här helgen.. Tänk om man kunde dela på sig själv..




#21 Retires

Idag är en mycket sorglig dag. Iallafall för den som är hockeyintresserad. Idag är en epok över. En legend slutar idag med hockeyn och lägger sina skridskor på hyllan. Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg tvingas idag lägga av med hockeyn.

Klockan 22:30 ikväll håller han en presskonferens i Denver, Colorado, om att hans senaste comebackförsök avbryts, och att därmed en fantastisk karriär är över.

Själv tycker jag väldigt synd om Peter Forsberg. För oss som är insatta vet hur mycket han genomlidigt för att kunna komma tillbaka till ishockeyn. 27 operationer har Peter genomgått i samma fot, hundratals timmar har han svettats i gym för att kunna komma tillbaka. Hans högerfot har sedan många år tillbaka haft problem, vilket gjort att han inte kunnat spela. Trots alla dessa problem, har han ett helt fantastisk karriär bakom sig.

2 OS-guld, 2 VM-guld och 2 Stanley cup och många personliga utmärkelser för bästa spelare och mycket annat. Idag avslutas karriären.

Nu ska jag se på presskonferrensen. Bäst att ta fram en näsduk.....


Tack Peter Forsberg för allt du givit hockeyn och Svenska folket.




Tråååk

God kväller!

Händer inte så mycket nytt här för tillfället.. Var ute och pimplade igår. Väldigt fint väder men fisken uteblev sånär som på en drös små abborrar. Idag hade vi redskapshandel mellan 08:30-12:00 och efter det har det inte blivit mycket av värde. Har fortsatt spela Dead Space 2! Har verkligen fastnat för det, och snart tror jag att jag klarar ut det också =P

Till helgen bär det av hem till Örebro igen. Jobb jobb! 2 kul happenings på olika uteställen på fredag, och jag missar båda! Björn Rosenström i Karlskoga på Harrys/Statt. Men kanske ännu större, Yves La Rock kommer till Nöjesfabriken här i Karlstad!! Jävligt coolt! Mannen har gjort många stora clubhits, bland annat "Rise up". Hade varit häftigt att uppleva han live :P

Nej nu blir det till att lägga sig och se på någon film =)

Gonatt!!


Attraktiv!

Hallojs bloggen!

Fan då vilken bloggtorka jag kommit in i! Det här håller inte. Får ta och skärpa till mig så bloggen blir aktiv och attraktiv igen! :P

Idag har vi haft besök av en fiskeguide på skolan som föreläst om sitt företag, paketering och annat nyttigt när man startar ett företag. Det var Per från Fishyourdream på Gotland, där jag var och praktiserade i höstas =) Riktigt lärorikt och bra föreläsning!

Har nu fixat biljetter till Manchestermatchen mot Fulham i Premier League 9 April!! Ska bli jävligt roligt! =D

Nej nu ska jag lira lite igen. Brände ut Dead Space 2 till kryssboxen igår så nu nördas det ett par dagar ;)




Vardag

Hallojs bloggen!

Dagen har bjudit på en föreläsning på förmiddan om 2 fiskeentreprenörer. Dvs 2 killar som startat upp ett fiskeföretag. Det var lärorikt att höra hur de gått tillväga för att komma dit de är idag =) På eftermiddan hade vi entreprenörskap och läraren snackade om börsen, aktier och sånna saker. Har verkligen inte fattat ett dugg av sånt innan men nu kan man lite mer! Vuxenpoäng att förstå sig på aktier ;)

Är i full gång med att leta efter biljetter till Manchester United-Fulham den 9 April! Då är tanken att jag och Marie ska åka till Manchester i England och kolla på en fotbollsmatch!! =D Och även hinna med ett par dagar i London =)

Idag torskade Färjestad med 5-1 borta mot Djurgården.. så det får bli någon komedifilm nu för att liva upp sinnet igen :P


Grön-Vit vinst

Halloj bloggen!

Läggdags snart. Ikväll har jag varit iväg på hockey, igen, med Christian från klassen denna gång. Färjestad vann med 2-0 =D Vet inte om jag har så jättemycket att skriva egentligen men ändå.

Kort skoldag väntar imorgon. 09:50-12:20. Får se vad eftermiddagen har att bjuda på. Imorn har jag iallafall tänkt klämma en av alla de bra filmer jag har som ligger och väntar på att bli sedda :P





Salak höll nollan igen! Och även Salak har börjat spara slutspelsskägg. Undrar hur jag ser ut i April? ;)

RSS 2.0