Rubbat..

Hemkommen från hockeyn som gick åt helvete. Torsk med 2-3 efter sudden =( 2 underliga utvisningar i tredje perioden.. dels fick båda lagen samtidigt utvisning för too many players on the ice vilket jag då aldrig varit med om tidigare. Dessutom fick en Timråspelare utvisning för... "Face-off" innan tekningen ens ägt rum.. mysko var det...

Sitter och läser lite på Aftonbladet och visst finns det mycket sjuka artiklar nu. 3 exempel som är värda att disskutera är;

*Arvikafestivalen gör reklam inför 2010 års festival med att visa en reklamfilm på en tjej som sitter och onanerar till orgasm framför kameran. Visserligen filmar de bara ansiktet medans hon gör det men hallå?

"– Tanken är att sprida en känsla av vad festival är för något. Just nu visas det upp en ganska tråkig bild där man bara går ut med vilka band som spelar, säger Emma Finnkvist, marknadschef för Arvikafestivalen."

**Den andra artikeln jag reagerade på var om ett par i Storbritanien som blivit oroliga för sin 2-årige son som gått ner i vikt istället för att gå upp i vikt. De gick till läkaren och fick rådet att ge barnet skräpmat i form av kakor, chips och choklad. Föräldrarna vägrade och det hela slutade med att Socialtjänsten tog hand om barnet. SICK!

***Jag är personligen en kraftig motståndare av FRA-lagen som i Sverige började utnyttjas i dagarna.. Och idag läste jag en artikel om att FRA-lagen INTE ska utnyttjas för att ta fast terrorister. Vad tänker de med då?? Är syftet att kolla in folks privata MMS (som de nu kan göra utan vidare) eller varför inte lyssna på ett privat samtal?


The world is turning sick


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0