Moneyman

Idag blev det jobb heeela dagen! Låg och tittade på JVM Sverige-Ryssland inatt och sen upp vid 8 var ingen höjdare. Jobbade från 09:00-19:15 idag men det var ganska lugnt på jobbet =) Fick även "ansvara" för pengaöverlämningen till vakt/securitas bonden som kommer typ någon gång i veckan eller nått och hämtar de pengar som affären sålt för under veckan. Häftig känsla att hålla några hundratusen i händerna.

Ikväll var Christian på besök så vi tittade på Färjestad-Hiv... Torsk igen! Även om Färjestad var det bättre laget idag så känns det riktigt jäkla surt att vara Färjestadssupporter just nu..

Även klart för ny utomhusmatch i KARLSTAD nästa år i devember månad! Häftigt men troligtvis missar man väl den eftersom man är utomlands. Givetvis är motståndaren även denna gång, Fusklunda.

Imorn är det nyårsafton! Herregud! Känns som den minst planerade nyårsaftonen ever.. Vet i princip att jag jobbar från 09:30-15:15 och att det kommer lite kompisar och såklart Marie oxå hem hit till Kumla på kvällen. Blir säkert trevligt =) Ska dra igång bastun oxå och rulla lite i snön kanske ;-)

Inforskaffade även lite nya fiskar till akvariet! Några molly, platy och faktiskt även en kampfisk!

Tro det eller ej.. jag skulle inte tro det. Men jag fick ett MYGGBETT IKVÄLL!!! :O



Blå kampfisk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0